Locatie en Bereikbaarheid

Duizel in het Park vindt plaats in het Vroesenpark in de Rotterdamse wijk Blijdorp. Pal aan de overkant van de Stadhoudersweg bevindt zich Diergaarde Blijdorp.

Duizel in het Park gebruikt alleen het noordelijke gedeelte van het Vroesenpark. De hoofdingang ligt ter hoogte van het midden van de Vroesenlaan. Het deel waar Duizel zich afspeelt is afgesloten voor niet-bezoekers, inclusief de speeltuin, bootcampplek en het bos grenzend aan het Vroesenpad. Het Vroesenpaviljoen maakt geen deel uit van het festivalterrein en is voor iedereen bereikbaar.

Duizel in het Park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op de fiets. Wandelen vanaf Rotterdam Centraal (uitgang Provenierssingel) kost je zo’n 20 minuten.

Met het openbaar vervoer (vanaf Rotterdam Centraal)

  • Neem metrolijn E richting Den Haag en stap uit bij halte Blijdorp. Vervolgens is het nog zo’n 5 minuten lopen tot aan de rand van het park.
  • Neem buslijn 33 (richting Meijersplein) en stap uit bij halte Vroesenpark aan de Stadhoudersweg.

Check www.9292.nl voor bereikbaarheid vanuit andere plaatsen.

Parkeren

Duizel raad je af om met de auto te komen: het aantal parkeerplaatsen rondom het Vroesenpark is beperkt én we stimuleren vanuit onze duurzaamheidsgedachte liever het openbaar vervoer. Maar als het voor jou de enige optie is, dan kun je het beste parkeren op de Noorderkade (volg de borden met Noorderkade).