DuizelMaal

Eten bij je buren en mét je buren tijdens het DuizelMaal

Hongerige wijkbewoners gezocht!

De inschrijving voor het DuizelMaal 2016 is gesloten

Van 5 t/m 7 augustus 2016 strijkt Duizel in het Park weer neer in het Vroesenpark. De organisatie van het festival komt ook deze editie weer met een spraakmakend diner-idee voor de bewoners van Blijdorp. Met hulp van het Rotterdamse cateringcollectief Cateringa & Kompanen maken we er op vrijdag 5 augustus een culinair feestje van.

Natuurlijk willen we ook van dit diner een memorabele avond maken. Daarom doen we het dit jaar net iets anders dan je gewend bent. Duizel in het Park opent haar spreekwoordelijke poorten al om 16:00 uur. Je kunt hier dan al genieten van een leuk programma, lekkere drankjes en misschien al een paar lekkere hapjes van onze foodtrucks.

Om 19:00 start het DuizelMaal en verzamelen de deelnemers zich bij verschillende gastheren en -vrouwen thuis, die allemaal rond het Vroesenpark wonen. Hier krijgt iedereen een welkomstdrankje en ontmoet je je medegasten. Rond 19:30 beginnen we vervolgens met het diner.  

Tijdens het Duizelmaal word je verrast met een informeel diner dat geheel verzorgd is door Cateringa & Kompanen. Behalve voor lekker eten zorgen zij ook voor grappige opdrachten en sturen ze mysterieuze boodschappers langs. Via deze boodschappers kun je iets doorgeven aan de gasten bij andere gastheren – en vrouwen.

De avond wordt rond 21:30 afgesloten met een gezamenlijk dessert in het Vroesenpark. Hier krijg je de kans om je ervaringen, boodschappen en gedachten met deelnemers uit andere huizen uit te wisselen en kun je natuurlijk nog even genieten van het Duizelprogramma.

Voor slechts € 30 eet je gezellig mee. Hier zijn enkele drankjes bij inbegrepen. Hosts eten gratis mee! Inschrijven als mee-eter kan t/m 2 augustus 17:00. Meld je aan en deel het stadsgeluk met je buren!