Geen resultaten gevonden

Over het festival

 • Wat zijn de huisregels?

  Antwoord

  Op Duizel in het Park gelden de volgende huisregels. De huisregels zijn geformuleerd rondom twee belangrijke uitgangspunten. Ten eerste houden we, naast de algemene wetten, rekening met het belang van het park en de omgeving. Daarnaast zijn we als klein festival afhankelijk van de steun van de bezoekers en vragen we je daarom om geen zelf meegebrachte consumpties te gebruiken.

  We verzoeken je om de volgende regels in acht te nemen:
  -Het is niet toegestaan om eigen (sterke) drank / alcoholische versnaperingen mee te nemen op het festivalterrein.
  -Een grote zelf, meegebrachte picknick of BBQ is niet toegestaan. Door juist iets lekkers te kopen bij onze (duurzame/lekkere/verantwoorde) cateraars steun je het festival.
  -Kinderen tot en met 8 jaar zijn verplicht het telefoonnummer van één of meer ouders/begeleiders te dragen. Polsbandjes en stiften zijn hiervoor bij de INFO-stand & entreekassa’s aanwezig.
  -We verzoeken je om glas, restafval, en plastic te deponeren in de hiervoor bestemde afvalbakken,
  ook wanneer je het festivalterrein verlaat.
  -Zonder toestemming van de organisatie is het verboden om in wat voor vorm dan ook goederen te verkopen op het festivalterrein of binnen het Vroesenpark.
  -Het is verboden om reclamematerialen uit te delen, tenzij hiervoor toestemming is gegeven door de organisatie. Schoonmaakkosten zullen worden verhaald op de desbetreffende aanbieder.
  -Bij de betreding van het evenement stem je ermee in, dat je op beeld- en/ of geluidsdragers kan worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen.
  -Betreding van het evenemententerrein geschied op eigen risico.
  -De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijk of geestelijk letsel als gevolg van het bezoek.
  -Ten allen tijde ben je verplicht de aanwijzingen van de beveiliging op te volgen.
  -Voorwerpen die als wapen kunnen dienen zijn verboden op het evenemententerrein.
  -Aan personen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.
  -Ben je jonger dan 25, dan dien je je te legitimeren.
  -Er moet worden voldaan aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.
  -Schade of verlies van eigendommen is voor eigen risico, de organisatie stelt zich hier niet voor aansprakelijk.
  -Overtreding van deze huisregels kan weigering of uitzetting tot gevolg hebben.

 • Kan ik me opgeven als vrijwilliger?

  Antwoord

  Wil jij meehelpen op het festival? Dat kan! Ieder jaar zoeken we een fijne crew van vrijwilligers. Ook de aankomende editie zijn alle helpende handjes weer zeer welkom. Als vrijwilliger draai je minimaal 3 diensten tussen de 3 en 5 uur en geniet je de rest van de dag van de gezelligheid. Je helpt bij bijv. festivalpromotie, op- en afbouw, publieksbegeleiding, kassa- en muntverkoop en/of algemene assistentie. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van Duizel, stuur dan een mailtje met naam, beschikbaarheid en voorkeur naar vrijwilligers@duizelinhetpark.nl.

 • Hoe kom ik met jullie in contact?

  Antwoord

  Duizel in het Park is te bereiken via info@duizelinhetpark.nl
  Op het festival zijn we te vinden bij de infostand op het grote veld.

  Voor persvragen zijn we te bereiken via publiciteit@duizelinhetpark.nl of door een mail te sturen aan Lody Meijer via lody@duizelinhetpark.nl

  Post kun je sturen naar:
  Stichting Rotown Magic
  t.a.v. Duizel in het Park
  Postbus 865
  3000 AW Rotterdam

Tickets en betalen

 • Waar koop ik mijn tickets?

  Antwoord

  Online koop je je tickets via onze ticketshop (link). De online prijzen (incl. online fee) zijn €5,- voor een dagkaart en €8,- voor een 3-dagen passepartout. Tijdens het festival koop je je kaarten bij de kassa’s bij de ingang. Daar zijn de kosten: €6,- per dagkaart en €10,- voor een 3-dagen passepartout.

  Online een kaartje kopen is voordelig. Wees er daarom op tijd bij. Printen mag maar hoeft niet. Denk aan de bomen en toon je kaartje daarom op je mobiele telefoon.

 • Is het gratis voor kinderen?

  Antwoord

  Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen en hoeven geen polsbandje om.

  Voor de kleinste onder ons zijn er blanco polsbandjes beschikbaar waar ouders hun telefoonnummer op kunnen schrijven.

 • Hoe kan ik betalen op het festival?

  Antwoord

  Op Duizel in het Park betaal je met OEHOE’s… onze eigen Duizelmunt. De OEHOE’s kan je alvast bestellen bij de online kaartverkoop (per 10) of kopen (alleen PIN) bij de kassa’s aan de ingang of op het festivalterrein zelf. Met de munten kun je alles betalen bij de cateraars en onze barren. Een OEHOE kost 2,50 euro, en met halve OEHOE’s afrekenen kan ook. Met cash geld kan je helaas niet terecht op het festivalterrein. Vergeet dus je pinpas niet mee te nemen.

 • Kan ik munten terug inleveren?

  Antwoord

  Bij Duizel in het Park kun je bij de muntenretour-kassa munten die je niet opmaakt, inleveren. Dit geldt alleen voor hele OEHOE’s. Uiteraard mag je ze ook doneren, graag zelfs! Dit kan bij de uitgang en de info-stand op het festivalterrein. Met de opbrengst maken wij volgend jaar weer een mooi festival.

 • Zijn er kluisjes om mijn spullen in op te slaan?

  Antwoord

  Nee, helaas heeft Duizel in het Park geen kluisjes. Schade of verlies van eigendommen is voor eigen risico, de organisatie stelt zich hier niet voor aansprakelijk.

Openingstijden en toegankelijkheid

 • Wat zijn de openingstijden?

  Antwoord

  Vrijdag 3 augustus: 16.00u – 23.00u
  Zaterdag 4 augustus: 13.00u – 23.00u
  Zondag 5 augustus: 13.00u – 23.00u

 • Is het festival rolstoelvriendelijk?

  Antwoord

  Duizel in het Park is rolstoelvriendelijk. De verschillende podia zijn goed bereikbaar en we hebben zoveel mogelijk programmaonderdelen rolstoeltoegankelijk gemaakt. Ook zijn er vrijwilligers die graag een handje helpen. Tijdens het festival kan je terecht bij de infostand, langs het centrale geasfalteerde pad, voor hulp en informatie.

  Mocht je nog vragen hebben over de toegankelijkheid, stuur dan een mailtje naar info@duizelinhetpark.nl

 • Mag ik mijn hond mee?

  Antwoord

  Honden zijn toegestaan maar hou ze aan de lijn. Zo kunnen ook de kleintjes onder ons rustig op het festival rond hobbelen en kunnen we ons eten met een gerust hart even onbewaakt laten.

 • Is er een plattegrond?

  Antwoord

  Op Duizel in het Park zijn verschillende vaste podia te vinden. Daarnaast hebben we programma’s op onverwachte locaties. Op het tijdschema, dat tijdens het festival online op deze website te vinden is, vind je een overzicht van alle plekken waar iets te beleven valt.

  Naast de info-stand, midden op het festivalterrein, vind je een groot informatiebord inclusief plattegrond.

Locatie en bereikbaarheid

 • Waar is het festival?

  Antwoord

  Duizel in het Park vindt plaats in het Vroesenpark in de Rotterdamse wijk Blijdorp. Pal aan de overkant van de Stadhoudersweg bevindt zich Diergaarde Blijdorp.

  Duizel in het Park gebruikt alleen het noordelijke gedeelte van het Vroesenpark. De hoofdingang ligt ter hoogte van het midden van de Vroesenlaan. Het deel waar Duizel zich afspeelt is afgesloten voor niet-bezoekers, inclusief de speeltuin, bootcampplek en het bos grenzend aan het Vroesenpad. Het Vroesenpaviljoen maakt geen deel uit van het festivalterrein en is voor iedereen bereikbaar.

 • Hoe kom ik met het openbaar vervoer bij het festival?

  Antwoord

  Neem je het OV? Neem dan metrolijn E richting Den Haag en stap uit bij halte Blijdorp. Vervolgens is het nog zo’n 5 minuten lopen tot aan de rand van het park OF neem buslijn 33 (richting Meijersplein) en stap uit bij halte Vroesenpark aan de Stadhoudersweg. Check www.9292.nl voor bereikbaarheid vanuit andere plaatsen.

 • Waar kan ik parkeren?

  Antwoord

  We raden je af om met de auto te komen omdat het aantal parkeerplaatsen rondom het Vroesenpark erg beperkt is. Daarnaast is het natuurlijk ook veel beter voor het milieu om met de fiets of het openbaar vervoer te reizen. Lukt het toch niet om op een andere manier dan de auto te komen? Dan kan je het beste een parkeerplekje zoeken op de Noorderkade. https://goo.gl/maps/UMddgWxDJ3M2

Eten en drinken

 • Mag ik mijn eigen eten en drinken meebrengen?

  Antwoord

  Het is niet de bedoeling om je eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein. Houd daarom rekening met de controle aan de ingang. Om je te helpen is het mogelijk om eet- en drinkwaren op te slaan in de voedselgarderobe bij de ingang. Je consumpties nuttigen is wel toegestaan in de rest van het park. Maar als je Duizel in het Park wilt steunen, bestel dan vooral wat aan de bar of bij één van de vele eettentjes.

  Heb je een speciaal dieet of is er een andere reden waarom het van belang is dat je zelf iets meeneemt? Laat het dan even weten bij de ingang.

 • Wat kan ik eten en drinken op het festival?

  Antwoord

  Op Duizel in het Park zijn verschillende cateraars te vinden en is er allerlei lekkers te eten en te drinken.

  Je kunt onder andere lekkere drankjes bestellen bij één van de twee Duizelbarren of de mobiele fietskarbar. Hier worden onder andere frisse biertjes geschonken van Duvel Moortgat, frisdranken van Fritz Kola en heerlijke wijntjes van Grapedistrict. Grapedistrict organiseert tijdens Duizel in het Park ook een aantal proeverijen: weet je meteen wat je lekker vindt!

  Zodra de lange lijst met cateraars compleet is, maken we hem hier bekend. Meer informatie volgt dus!