SUPPORT ONS EN BOUW MEE AAN DUIZEL IN HET PARK

Duizel in het Park is ontzettend blij met de financiële steun van Gemeente Rotterdam en verschillende particuliere fondsen. Maar zoals iedere cultureel ondernemer betaamt, moeten we een deel van de kosten van ons programma en de voorzieningen zelf genereren. Zonder jouw ondersteuning is het onmogelijk dit voor elkaar te krijgen. We vinden het daarom fantastisch, als je ons op één of meerdere manieren zou willen steunen:

DUIZEL ENTREE

We vragen sinds 2016 entree (zie hier voor tickets en prijzen van 2018). Ben je eenmaal binnen, dan is het hele programma gratis! Kinderen tot en met 12 jaar hoeven sowieso niet te betalen.

DUIZEL ETEN & DRINKEN

Helaas kan je niet meer je eigen drankjes en eten meebrengen naar het festivalterrein. Door al het lekkers bij ons aan de bar of bij één van de vele cateraars te bestellen, steun je Duizel. Een deel van de inkomsten vloeit terug naar het festival, om te kunnen investeren in het programma en de benodigde faciliteiten.

DUIZEL VRIJWILLIGER

Duizel maakt gebruik van een grote groep vrijwilligers om het festival te kunnen realiseren. Lees hier meer, over hoe je jij voor Duizel kunt inzetten als vrijwilliger.

DUIZEL DONATIE

Natuurlijk kun je ons (als particulier of bedrijf) nog een extra steuntje in de rug geven door een donatie te doen. Je kunt je bijdrage storten op NL81INGB0009352660 t.n.v. Stichting Rotown Magic onder vermelding van DONATIE DUIZEL IN HET PARK. Elk bedrag is welkom. Informeer naar de mogelijkheden via: info@duizelinhetpark.nl.

ANBI STATUS

Duizel in het Park valt onder Stichting Rotown Magic. Deze stichting met culturele doelstelling heeft de ANBI status. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee voor donateurs; giften zijn voor 125% aftrekbaar van de belasting. Kijk voor meer informatie op www.anbi.nl.

Stichting Rotown Magic
Postbus 865
3000 AW Rotterdam
www.rotownmagic.nl

 

Koop tickets