De eerste namen zijn bekend!

De eerste namen zijn bekend!

28 mei 2018

 

Op 3, 4 en 5 augustus viert Duizel in het Park zijn 10-jarige bestaan in het Vroesenpark. De muzikale line up van de jubileum-editie bestaat uit o.a. Poppy Ackroyd, Broeder Dieleman, Pitou, Figgie en The Visual naast literaire voordrachten van Henk van Straten, Joke van Leeuwen, Jeroen Olyslaegers en meer.  

Langverwachte namen en nieuwe ontdekkingen
Duizel in het Park presenteert dit jaar een muziekprogramma vol langverwachte namen en ontdekkingen uit de hedendaagse indie-pop, folk en neoklassieke muziek. Zo kun je er eindeloos verdwalen op de melodieën van de Engelse Poppy Ackroyd; een act die in Nederland nog niet vaak live te beluisteren was en is de uit het klei getrokken Broeder Dieleman te zien met ingetogen folkliedjes in het Vlaams-Zeeuws dialect. Pitou, Figgie en The Visual bestormen het podium met nieuwe albums en tracks en ook The Cosmic Carnival is er weer bij voor een stevig jubileumfeest.

Zoals altijd vormen verhalen en literatuur de rode draad van het festival. Niet alleen is er daarom bezoek van bijzondere namen uit de Nederlandse literatuur, ook gaan er authentieke verhalen van rasechte Rotterdammers de ronde. De eerste literaire namen die we verklappen zijn: Joke van Leeuwen, Jeroen Olyslaegers, Fikry El Azzouzi en Henk van Straten.

Uiteraard trakteert Duizel in het Park ook op zinnenprikkelende installaties voor jong en oud. Verwacht kunstwerken en performances van o.a. Victorine Pasman, Chantal van Heeswijk / Villa Zebra, Bouwjaar ‘84 en Roozeboos. Het volledige programma volgt. Houd deze website in de gaten.

Koop tickets