Ga op groene excursie door Rotterdam Noord!

Ga op groene excursie door Rotterdam Noord!

7 juni 2018

Woon jij in Rotterdam Noord / Bergpolder / Blijdorp? En wil jij jouw buurt wel eens met andere ogen bekijken? Ga dan mee op groene ontdekkingstocht door de wijk!

Duizel in het Park nodigt je uit om op dinsdag 19 juni op groene ontdekkingstocht te gaan door de wijk Blijdorp. Onder leiding van een Rotterdamse stadsecoloog gaan bewoners en betrokkenen met elkaar op pad door eigen buurt op zoek naar ideeën en mogelijkheden voor nieuwe, natuurlijke verbindingen. Hoe zorgen we ervoor dat vlinders en bijen het stuifmeel kunnen verspreiden of egels hun weg vinden? Hoe zetten we ons in voor meer biodiversiteit in de stad en een leefbaar, groen en klimaatbestendig Rotterdam? Denk met ons mee!

Stel je eens voor dat al onze balkons en tuinen met elkaar verbonden waren. Dan vormden ze samen misschien wel het grootste nationale park van Nederland.

Datum: dinsdag 19 juni 2018
Tijden: 16.00 – 19.00 uur
Locatie en startpunt excursie: Stadskwekerij de Kas, van beuningenstraat 22
Info en aanmelden: deelname is gratis. We stellen het op prijs als je je vooraf aanmeldt via info@duizelinhetpark.nl
Introductie en inhoudelijke input: André de Baerdemaeker, stadsecoloog Bureau Stadsnatuur

Voor iedereen met of zonder groene vingers. En we serveren een heerlijke soep met brood tijdens de bijeenkomst.

Dit project is een initiatief van Duizel in het Park, Afdeling Buitengewone Zaken en Watersensitive Rotterdam in samenwerking met Bureau Stadsnatuur, Stichting Tussentuin, Stadskwekerij de Kas, Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard, Wijkraad Blijdorp en buurtbewoners van Rotterdam Noord.

Koop tickets