Muziekprogramma bijna rond!

Muziekprogramma bijna rond!

15 juni 2018

De muzikale line up is zo goed als rond. We vieren onze verjaardag in ieder geval met Lucky Fonz III, Chelou, Poppy Ackroyd, Pitou, Broeder Dieleman, Figgie, The Cosmic Carnival, The Visual, Jeroen Dirrix, VanHoek, het Kobra Ensemble en meer.

Tijdens 10 jaar Duizel in het Park verrassen we je met ongekende pareltjes uit de hedendaagse indie-pop, folk en neoklassieke muziek. Onderdeel van ons openingsprogramma is de mysterieuze Britse producer Chelou die, met zijn vanuit de slaapkamer geproduceerde folktronica, R&B en indiepop, de grote podia in sneltreinvaart aan het veroveren is. Het Rotterdamse The Cosmic Carnaval sluit, na een succesvolle Japan-tour aan met een exclusieve festival-set in eigen stad. Op de zaterdag krijgt Duizel bezoek van Nederlands bekendste en meest gewaardeerde songwriters en live-acts Lucky Fonz III. Een andere jubileum-special is de Engelse Poppy Ackroyd; een act die in Nederland nog niet vaak live te beluisteren was. De fenomenale zangeres Pitou keert terug om, dit keer met volledige band, haar nieuwe album ten gehore te brengen. Daarnaast zingt ze in de vroege middag in close harmonie met het Kobra Ensemble. Nog meer romantiek vind je in de verhalende folkliedjes in het Vlaams-Zeeuwse dialect van Broeder Dieleman. Andere namen die je dit jaar absoluut niet mag missen zijn The Visual, Jeroen Dirrix, Figgie en VanHoek. 

Uiteraard kan je naast muziek luisteren naar literaire voordrachten van o.a. Joke van Leeuwen, Jeroen Olyslaegers, Fikry El Azzouzi en Henk van Straten. Daarnaast trakteert Duizel in het Park op zinnenprikkelende installaties voor jong en oud. Verwacht kunstwerken en performances van o.a. Victorine Pasman, Lieke Benders, Chantal van Heeswijk / Villa Zebra, Bouwjaar ‘84/De Zwermers en Roozeboos.

Lucky Fonz III foto: Sanja Marusic
Koop tickets