Voor de hele familie!

Voor de hele familie!

13 juli 2018

 

Ook zin om er deze zomer een weekendje op uit te trekken met de hele familie? Duizel in het Park zorgt voor een boordevol programma voor alle leeftijden. Lees hieronder wat er tijdens ons festival allemaal te beleven is.

Speciaal voor de kids
De jongste bezoekers kunnen zich uitleven in het Waterverhalen-ontdekkingslaboratorium van Superduo met proefjes en weetjes over water. Of lekker toekomstdromen in de “staarkisten” van kunstenares Chantal van Heeswijk, bekend uit de tentoonstelling “Ticket to de toekomst” van Villa Zebra. Kom spelen in de speeltuin of help de grote vriendelijke reus Korpus met het verzamelen van afval. Bij de ingang delen we blanco bandjes uit voor naam en telefoonnummer.

Goed om te weten: kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Feesten als vanouds
Bezoekers op leeftijd kunnen op zondag 5 augustus los in Het Danspaleis waar ouwe krakers uit de koffer worden getrokken. Een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en -heren, geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50, maken het Danspaleis tot een vrolijk feest van herkenning. Ben je jonger dan 65? Neem je vader, moeder, opa, oma, buurman of buurvrouw op leeftijd mee en kom samen dansen.

Ook worden op de zondag herinneringen opgehaald en voorgedragen tijdens Het Verhalenhuis, een samenwerking met het verzorgingstehuis Humanitas Bergweg onder leiding van schrijfster Elske van Lonkhuyzen.

Nog meer leuke activeiten!
Luisteren naar Joke van Leeuwen – Schrijfster Joke van Leeuwen staat al jarenlang bekend om haar boeken en gedichten voor jong en oud. In haar voordrachten gebruikt ze vaak een aanstekelijke combinatie van cabaret en literatuur. Kom daarom vooral even luisteren naar haar fantasievolle vertellingen op de zaterdag.

Doorlopend
Elke dag kan je langskomen om een liedje in te fluiten in één van de vele vogelhuisjes van de locatie-theatermakers Waterlanders. Alle liedjes bijeen zorgen voor een prachtig fluitconcert onder leiding van een dirigent.

Zijn er dingen die je nooit meer wilt vergeten? Neem dan plaats voor de tijdmachine van illustratrice Roozeboos. Zij vangt geluksmomentjes en zet deze om in poëtische schilderijtjes die je mee naar huis mag nemen.

Ook kan je het hele weekend mee aan de hand van de hartendieven van theatermaker Victorine Pasman. Zij regelen voor jou een afspraakje in de rode jurk voor een openhartig gesprekje met een mede-festivalbezoeker. Waar stroomt jouw hart van over?

Hebben we je overtuigd? Trommel je familie op en kom naar Duizel in het Park!

Bestel je tickets hier.
Goed om te weten! Kinderen t/m 12 jaar gratis!