Word vrijwilliger bij Duizel in het Park!

Word vrijwilliger bij Duizel in het Park!

10 juni 2018

Ieder jaar werkt Duizel in het Park met een fijne crew van vrijwilligers om het festival te kunnen realiseren. Voor de aankomende editie kunnen we jouw hulp ook goed gebruiken! Heb jij zin om mee te werken aan één van de gezelligste zomerfestivals van Rotterdam? Meld je dan nu aan en wordt onderdeel van ons team!

Wat kan je als vrijwilliger verwachten?

Als vrijwilliger bij Duizel staat je natuurlijk een onvergetelijk weekend, vol met prachtige optredens, schitterende voordrachten en fijne verrassingen te wachten. Dat alles omringd door een grote groep betrokken en bevlogen mensen.

We nemen onze vrijwilligers graag mee in de wereld van Duizel waar we ze een weekend lang onderdompelen in duizelingwekkende ervaringen. Het is dan ook het leukst om het hele weekend vrij te maken om volledig in Duizel te duiken.

Kan je niet het hele weekend? Niet getreurd, we vragen een minimum van twee diensten en hebben ook voor en na het festival enkele functies beschikbaar. Lees hieronder meer over de functies.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast ervaringen en verhalen van onschatbare waarden krijg je als vrijwilliger bij Duizel ook wat aardse tegemoetkomingen. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je tijdens je dienst qua drinken en lekkers niets tekort komt. Daarnaast krijg je per dienst 2 consumptiemunten (voor wat lekkers bij de bar na je dienst), ben je eregast op de Duizel AfterPARTY op zaterdagavond, zorgen we ervoor dat je herkenbaar bent als Duizel vrijwilliger en krijg je uiteraard een passe-partout voor het hele weekend. Werk je drie of meer diensten? Dan krijg je ook een vrijkaart voor een dag naar keuze om samen met jouw gelukkige van Duizel te kunnen genieten.

Waarmee kun je helpen?

Festival promotie – dankzij jou zie je op elke straathoek en in elke kroeg dat Duizel in aantocht is (werkzaamheden vinden plaats voorafgaand aan het festival).

Op- en afbouw – jouw hulp bij het realiseren van het decor maakt van het Vroesenpark een andere wereld! (Werkzaamheden vinden plaats voorafgaand en na het festival).

Publieks- en artiestenbegeleiding – de gastvrije glimlach op het veld. Je helpt bij de acts, houdt toezicht op de installaties, begeleidt artiesten, zorgt voor een schoon en toegankelijk festivalterrein en houdt ons publiek op de hoogte van alles wat ze moeten weten.

Infostand & Merchandise – maak de bezoekers wegwijs in de infostand naast de duizelingwekkende entree.

Kaart- en muntverkoop – omdat we onze eigen Duizel-valuta hebben, zoeken we behulpzame rekenwonders voor het ondersteunen van de wisselpunten en de kassa’s van het festival.

Ben je overtuigd en kom je ons graag helpen in het weekend van 3, 4 en 5 augustus? Meld je dan hier aan via het aanmeldformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? Mail dan naar: hannah@duizelinhetpark.nl.